NOWOŚCI!
Herbata szmaragdowa :
  • OOLUNG FORMOSA
  • OOLUNG MILKY CREAM
Herbata biała smakowa :
  • FUJIAN WHITE MALINOWA (rozgrzewająca z owocem i liściem maliny)
  • fujian white truskawkowo-śmietankowa (liść i owoc truskawki, słonecznik)
Herbaty zielone smakowe:
  • alpejskie zioła (herbata zielona z dodatkiem herbaty białej, melisa, mięta, trawa cytrynowa, bławatek)
  • czas na relaks (melisa, hibiskus, jabłko, skórka róży, skórka cytryny, truskawka, skórka pomarańczy)
  • imbir – pigwa (imbir, brzoskwinia, kwiat słonecznik)
  • kwiat Himalajów (jabłko, cynamon, hibiskus, skórka róży, słonecznik, rodzynki)
  • truskawkowo – śmietankowa (liść i owoc truskawki, słonecznik)
Herbaty owocowe :
  • fruit Haven (pomarańcza, hibiskus kandyz, jabłko, rodzynki, skórka róży, ananas, honeybush, liść maliny, płatki róży, słonecznik)
  • łyk szczęścia (skórka róży, żurawina, wiśnia, owoce goji, rokitnik, czarny bez)
  • zimowa spiżarnia (Jabłko, hibiskus, owoc dzikiej róży, kawałki kandyzowanego mango, papaja, rodzynki, pieprz czerwony, kwiat malwy)
  • cytrusowa (jabłko, rodzynki, dzika róża, hibiskus, kawałki  pomarańczy liofilizowanej, ananas kandyzowany, skórka pomarańczy, trawa cytrynowa.  Słodziutka, wyśmienita jako herbata mrożona )
  • kraina Łagodności (skórka róży, malina owoc, pomarańcza, migdał)
Herbaty czarne smakowe:
  • czerwony diament (owoce rokitnika, cukier witaminowy, jagody goji, płatki bławatka i słonecznika)
  • czerwony kapturek (jabłko, truskawka, płatki róży, liść maliny, czarna porzeczka)
  • i love you (słodkie czerwone serduszka z kwiatem granatu)
  • imbir – cytryna (kawałki imbiru, cytryna, ananas)
  • imbir – pigwa (imbir, brzoskwinia, kwiat słonecznik)
  • jogurtowa (wanilia, truskawka)
  • kapitańska (aronia, rodzynki, goździki, liść maliny, skórka pomarańczy)
  • ogień bengalski (cynamon, pieprz, imbir, kardamon, goździk)
  • earl grey gold (skórka pomarańczy, płatki słonecznika)
Herbaty czerwone smakowe:
·        pu-erh cytrynowy John (aronia, hibiskus, cytryna zielona, truskawka, brzoskwinia)
·        Pu-erh żurawinowy (owoc żurawiny, liść maliny)
Kawy instant
  • Orzechowa
  • Irish cream

2 komentarze:

  1. Faktycznie kilka nowości z herbat widzę że macie. Ja jestem nadal cały czas wierna herbacie miętowej https://www.herbapol.com.pl/produkt/mieta która jest ze mną odkąd tylko pamiętam. Jej doskonałe właściwości sprawiają że idealnie można się nią napić i do tego ma jeszcze super właściwości lecznicze.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja oprócz miętowej piję jeszcze herbatę zieloną :). W domu zawsze przygotowuję ją najpierw w specjalnym dzbanku z zaparzaczem, który nabyłam kiedyś na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata. Czas parzenia jest bardzo istotnym czynnikiem, mającym wpływ na odpowiedni smak oraz aromat herbaty. Ja zawsze staram się parzyć ją odpowiednio długo - ok. 15 min. Wtedy smakuje mi najlepiej.

      Usuń